Rockgruppen Gnags er klar på Plænen i Tivoli fredag 26. juli kl. 22.
Rockgruppen Gnags er klar på Plænen i Tivoli fredag 26. juli kl. 22. - Foto: Foto: Christoffer Anais Sandager.

Koncert: Gnags vælter Tivoli på fredag

PÅ PLÆNEN: Er du til gamle klassikere som ’Vilde Kaniner’, ’Mr. Swing King’ eller ’Slingrer ned ad Vestergade?’. Så kan du med fordel tage i Tivoli fredag 26. juli kl. 22, hvor rockgruppen Gnags indtager Plænen som en del af Tivolis Fredagsrockprogram.

Og selvom forsanger Peter A.G. Nielsen efterhånden har rundet 66 somre, kommer han ikke til at hvile på laurbærrene til fredagens koncert. Han kommer tværtimod til at give den hele armen, lyder det.

»Jeg kan ikke andet. Det er jo det, jeg gerne vil være – en festlig udgave af dansk musik. Jeg vil gerne tage afsæt i glæden, og glæden har mange udtryk. Du må godt finde på et frækt rim i mine sange. Du må godt hoppe højt – bare alting til sin tid,« siger forsangeren selv.

Gammelt og nyt

Til koncerten kan du selvfølgelig høre de største og mest kendte numre som ’Vilde Kaniner’, ’Mr. Swing King’ eller ’Slingrer ned ad Vestergade’, som Gnags har haft stor succes med igennem årene.

Men publikum kan også glæde sig til nye numre fra deres seneste album ’Robot’n’Roll’, som udkom 12 april. Sangene fra albummet handler om forholdet mellem mennesker og robotter, og albummet skulle efter sigende lyde som klassisk Gnags.

Faktisk er der tale om lidt af en genforening på ’Robot’n’Roll’, for efter 20 års adskillelse er guitarist Per Christian Frost kommet med på albummet. Han stoppede i Gnags tilbage i 1996, men for to år siden fandt han atter sammen med Peter A.G., og nu er der altså opstået sød, ny musik.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ældre hygger med Didde Gutfelt fra Biblioteket Frederiksberg. Hun fortæller om gamle dage.

Hjælp: Østervang er løbet tør for frivillige

Bare hop i vandet ved Amager Strandpark.

Advarsel: Intet Blå Flag i Amager Strandpark