Her ses Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, og Pjerrot til en prøvetur i de nye radiobiler.
Her ses Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, og Pjerrot til en prøvetur i de nye radiobiler. - Foto: Christoffer Anais Sandager.

Se Pjerrots prøvekørsel her: Nye radiobiler indviet på Tivolis 176 års fødselsdag

FULD FART: Torsdag 15. august var en helt særlig dag i Tivolis historie. Ikke alene var det forlystelsesparkens 176 års fødselsdag. Det var også dagen, hvor Tivolis nye radiobiler blev indviet, efter de har gennemgået en større restaurering.

De nye radiobiler er antennefri og inspireret af 1920’ernes stil. Derudover er der ingen hokus pokus, for konceptet er det samme, som det altid har været. At undgå at blive ramt.

Det var da også Pjerrots primære formål, da han skulle indvie en af de nye radiobiler med Tivolis direktør, Lars Liebst, ved sin side. Se turen herunder.

»Det er dejligt at have gode medarbejdere som Pjerrot, der vover pelsen, og han sagde til mig, at han havde et carte blanche til at kaste sig ud i det – som man siger. Pjerrot går ind for anarki, og det kan mærkes. Jeg må også sige, at Jesper Kongshaugs lys og selve designet nu har gjort, at bilerne er fulgt med den teknologiske udvikling,« sagde Lars Liebst om turen i de nye radiobiler.

Nye hurtige og antennefri radiobiler åbner i Tivoli

Uploaded by Tivoli TV on 2019-08-15.

De 18 radiobiler er designet af Tivolis udviklingsafdeling og har eksisteret som koncept siden 1926. De kører rundt på 280 m2 stor plads.

Tivoli har de seneste fem år investeret 200 millioner kroner i specialdesignede forlystelsesområder, og alene i 2019 er der blevet brugt 100 millioner kroner på forlystelser – heriblandt på Fatamorgana og Kamelen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Niels Ramberg (tv.) og Torben Reiff er flittige spillere bordtennisspillere ¿ Ramberg i Virum og Reiff i Brønshøj Bordtennisklub. Nu frygter, at 60+holdet må lukke, hvis kommunen fastholder gebyret. Foto: Anja Berth

Bordtennisklub frygter for fremtiden

Derfor samler jeg skrald