David Trads har udgivet bøger om klima og politik. Foto: Martin Sørensen
David Trads har udgivet bøger om klima og politik. Foto: Martin Sørensen

Trads fortæller om populisme i Eliaskirken

Vesterbrogade: Onsdag 4. september klokken 14.30 holder David Trads sammen med William Salicath foredrag i Eliaskirken om populismen i Vesten. Salicath er til dagligt præst i Eliaskirken. David Trads er journalist og skyder efterårets ’Mening, tro og etik’-foredrag i gang. Trads har tidligere fungeret som chefredaktør for Information og Nyhedsavisen. Derudover kan han bryste sig af sit forfatterskab til en række politiske bøger. Den tidligere chefredaktør vil gøre os klogere på populismens størrelse, og hvordan vi kan bekæmpe den herhjemme og i udlandet. David Trads foredrag er det første blandt mange indtil jul. Foredragene er gratis.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vesterbro Lokal TV har produceret indhold siden 1988. Foto: PR foto

Søndagsunderholdning: En tur i Absalon med Weekendredaktionen

Du kan lære at lave din egen planteplanet, når Designer Zoo holder workshop 5. september.

Vil du lære at lave planteplaneter?