Oplev raketmand, drik vin og se fotografier på det nye galleri i Absalonsgade.
Oplev raketmand, drik vin og se fotografier på det nye galleri i Absalonsgade. - Foto: Lars Hestbæk

Lars og Lars åbner galleriet LARS

Vesterbro bliver et galleri rigere i weekenden, lørdag 28. september. Der åbner galleriet ’LARS’ på Absalonsgade 30B. Det er fotografen Lars Hestbæk og journalisten Lars Thorsen, der står bag det nye galleri. Åbningen består af en reception samt udstilling af ’Raketmand’. Raketmand er skabt af tegner Cem Avus og Lars Thorsen. Udover Raketmand kan man til åbningen og receptionen opleve de kendte Anne Linnets t-shirts med Annie Lennox, Lars Hestbæks undervandsfotografier og Lars Thorsens skrevne værker blandt andet ’Jeg er verdens bedste til nul ting’ og ’Jeg har en lille pik og gæld’. Der er masser at drikke, musik, kunst og et flot toilet.

28. september klokken 14 til 18. Absalonsgade 30B. Reception og åbningsfest.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Brugte skoletasker fra børn i Valby kan tjene et rigtig godt formål

Frederiksberg Kommune har startet en kampagne.

Tak for cykelkampagnen