Johannes Værge har udgivet flere teologiske værker. Foto: PR foto
Johannes Værge har udgivet flere teologiske værker. Foto: PR foto

Sognepræst: Gud ser ikke alt

Vesterbrogade: Onsdag 2. oktober klokken 14.30 er sognepræst Johannes Værge inviteret til Eliaskirken for at tale om rygter om Gud. I foredraget vil sognepræsten og forfatteren gøre op med tanken om, at Gud ser alt. Han vil tale om Guds nærhed og gudsbilleder. Hospitalspræster fortæller om, hvordan patienter har en alvorlig – og måske forkert – opfattelse af at blive straffet af Gud, at Gud ser alt, og at der ikke ses gennem fingre med fejltrin. Sognepræst William Salicath vil medvirke i foredraget, som er gratis. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Mette Annelie Rasmussen (R) ser frem til, at Smedetoften bliver lavet om til et bytorv.

DEBAT: Nyt byrum gør Smedetoften grønnere og lysere

Hvordan er du havnet i Vanløse?