Hver måned er der forskellige kunstnere, der udstiller på Ingerslevsgade.
Hver måned er der forskellige kunstnere, der udstiller på Ingerslevsgade. - Foto: FOTO: René Mølskov

Ser du den sol, der rejser sig over din by?

Fra 11. oktober til 6. november fra klokken 18 til 20 bliver Kim Asburys værk udstillet på RoofTop. På det lange skilt kommer man til at se teksten: »Ser du den sol…….der rejser sig…….over din by« – sort tekst på pink baggrund. Al tekst kan ses som et kulturelt og billedskabende referencerum. Du kommer til at forestille dig noget, når du ser skiltet. »Solen er en hverdagslig konstant, en mytisk stjerne og i nogle tilfælde objekt for klimatiske frustrationer og problematikker. Byen er ikke bare byen men din by, et udsagn der udfolder forestillinger om ejerskab, tilhørsforhold og erindring,« skriver RoofTop i en pressemeddelelse. Kim Asbury er selvlærd kunstner og har udstillet flere steder i Nordeuropa. RoofTop er et meget utraditionelt udstillingssted. Det er et lysskilt på Ingerlevsgade 84A.

Kim Asbury på RoofTop, Ingerlevsgae 84A, gratis.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Overborgmester Frank jensen (S) fremhæver, at der er afsat penge til en ny skole og svømmehal i Ørestad, og at byens grønne ambitioner betyder højere priser på parkering og beboerlicenser for fossile biler.

800 millioner kroner til ny skole og svømmehal i Ørestad

Fra B.93¿s hjemmesejr 8-0 over FB tidligere på sæsonen. Den blev gentaget på udebane i weekenden. ARKIVFOTO: TAGE MAJLAND

Ny storsejr til B.93‘s kvinder