- Foto: Foto: Suste Bonnén

Mød døden og forstå mørket i Eliaskirken

Vesterbrogade: Onsdag 30. oktober klokken 14.30 gæster Maria Kjær Themsen, der er uddannet i litteraturvidenskab, Eliaskirken for at tale om døden. Themsen er til dagligt kunstredaktør på Dagbladet Information, og hun vil illustrere, hvordan dansk kunst på forskellig vis har dokumenteret døden. Themsen vil også berøre, hvordan kunsten kan give større klarhed om livet. Med liv følger også død, men døden er stadig ret tabuiseret, og mange ved ikke, hvordan de skal forholde sig til den. Denne onsdag skal publikum møde mørket, møde døden i kunsten. Foredraget er gratis.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

På Østre Lille Museum kan børnene blandt andet se et gammelt dukkehus.

For børn: Kast et blik tilbage i tiden

Charlotte Orland med de håndlavede, økologiske marengs, der fås i en særlig halloween-udgave.

Marengskys med guldstøv i Tivoli