- Foto: Arkivfoto

Gindrink og croquistegning på Artlightcph

Torsdag 9. januar klokken 17 til 19 kan du drikke gin og tegne croquis på galleriet Artlightcph. Galleriet stiller op med en erfaren croquis model, og så er lyset i lokalet tip top. Det koster 125 kroner at deltage, hvilket inkluderer en drink med gin eller en alkoholfri æblemost. Baren er åben fra klokken 16.30. Man skal selv medbringe papir og tegnegrej. Der kan maks deltage 15 personer per aften. Tilmelding sker ved at sende en privatbesked.

Gin og croquis Artlightcph, Bagerstræde 3,9. januar 17-19, 125 kroner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Børnehjemmet Kana byder på en dramatisk og grum forhistorie.

Nytårskur med udflugt til det gamle børnehjem

Claus Høxbroe og Jonas Scheffler.

Nytårskur: Claus Høxbroe på TAP 21