Zeppelin Rock Bar sender deres egen DJ MHA (billedet) samt DJ Calle på banen, når den bedste 80‘er rock bliver serveret på fredag. to cool DJ‘s på banen, når det bedste 80’er rock
Zeppelin Rock Bar sender deres egen DJ MHA (billedet) samt DJ Calle på banen, når den bedste 80‘er rock bliver serveret på fredag. to cool DJ‘s på banen, når det bedste 80’er rock - Foto: René Mølskov

Det bedste 80‘er rock på Zeppelin

På fredag 10. januar serveres den bedste 80‘er rock når Zeppelin Rock Bar inviterer på DJ-aften med DJ Calle (Jesper Mangor Callesen) og DJ MHA (Michael H. Andersen). De bliver garantien for en Vesterbro-aften med de bedste rock, hardrock og heavy metal sange fra et af de største musikalske årtier nogensinde – 1980erne.

De lover, at dansegulvet bliver klar med numre fra Bon Jovi, Def Leppard, WASP, Guns’N’roses, Scorpions, Aerosmith, Van Halen, Twisted Sister og mange, mange flere. Dørene åbner allerede klokken 16. DJ Calle og DJ MHA er på mellem 20 og 02. Der er gratis entré

80’er rock på Zeppelin Rock Bar, Vesterbrogade 45, 10. januar klokken 20 til 02. Gratis entré.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Prøv gospel af gratis 11.-12. januar i Ansgarkirken.

Gratis gospel workshop i Nordvest

Københavns Mediegymnasium afholder infoaftener i januar for nye elever.

Infoaften: Vil du læse film, tv eller E-sport på mediegymnasiet?