Rasmus Klump, Pingo og Flora er klar med to helt nye forestillinger i Tivoli.
Rasmus Klump, Pingo og Flora er klar med to helt nye forestillinger i Tivoli. - Foto: PR

Rasmus Klump i Tivoli: Premiere på to nye forestillinger

På fredag bliver der taget hul på ’Vinter i Tivoli’, og i den anledning er der premiere på to helt nye forestillinger med Rasmus Klump, Pingo og Flora.

I forestillingerne vil man kunne opleve Rasmus Klump rejse mod nord i en spændende fantasirejse og se snedækkede bjerglandskaber, når han tager på eventyr med sin bedste ven Pingo og veninden Flora.

Som noget helt nyt i år kan gæsterne opleve, at Rasmus Klump og Pingo taler under de to forestillinger, der hedder ’Pingonesien Tur/Retur’ og ’Vinterløjer’.

»En helt ny æra starter for Rasmus Klump i Tivoli, da han endelig får sin egen stemme. For mig har det været en utrolig spændende proces, at Rasmus Klump skal tale i forestillingerne. En sjov udfordring har været at finde stemmerne til Rasmus Klump og hans gode ven Pingo,« siger Susanne Breuning, der er forfatteren og instruktøren bag de to forestillinger.

Vinter i Tivoli kan opleves fra 31. januar til 23. februar, og udover de to forestillinger er der et stort udbud af aktiviteter.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Sponsoreret: Mangler du selskabslokaler? Prøv Café Sommerfuglen

Hvis Distortions forslag godkendes i Borgerrepræsentationen, vil der fremover blive lukkede koncerter, som kræver billet, til Distortion.

Nørrebroere: Distortion skal ikke være en fest med lukkede betalingszoner