Frem til søndag 23. februar kan du opleve Vinter i Tivoli, hvor du blandt andet kan prøve deres skøjtebane.
Frem til søndag 23. februar kan du opleve Vinter i Tivoli, hvor du blandt andet kan prøve deres skøjtebane. - Foto: Tivoli PR

Sidste udkald: Spænd skøjterne og stil lækkersulten i Tivoli

Selvom sneen endnu ikke har meldt sin ankomst, har Tivoli siden 31. januar skruet op for vintermagien, men Vinter i Tivoli-sæsonen slutter søndag 23. februar.

Det er dermed ved at være sidste udkald, hvis du vil forbi Tivoli, hvor du eksempelvis har mulighed for at vise dine evner på skøjtebanen foran Nimb.

Det er gratis at benytte sig af skøjtebanen, når entréen til Tivoli er betalt, men skøjter skal enten selv medbringes eller lejes ved banen.

Er du blevet lidt sulten efter turen på skøjtebanen, er der desuden en lang række af madboder, hvor du kan få lækkerier til ganen.

I hele perioden er det samtidig muligt at tage børnene med for at se en forestilling med Rasmus Klump og hans gode venner Pingo og Flora.

Vinter i Tivoli rundes af på fastelavnssøndag, hvor der vil være tøndeslagning, ansigtsmaling og masser af andre aktiviteter for børnene.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
‘Dark Night of Humanity’ er en del af Copenhagen Light Festival og Amager Lyser.

Valentins eller dommedag?

Den amerikanske skuespille Jeremy Strong (tv) er med i filmen ‘The Gentlemen’, som han ses i herover sammen med skuespilkollegaen Matthew MacConaughey. Torsdag kan du møde ham i Valby Kino, hvor han præsentere sin nye film. Pr-foto

Et lille stykke Hollywood gæster Valby: Mød skuespiller Jeremy Strong i den lokale kino