Sammen med Stine Buje (til højre) vil Fie Oppenhagen Arildsen (til venstre) tale om, hvordan man får det bedste ud af livet, mens man har det.
Sammen med Stine Buje (til højre) vil Fie Oppenhagen Arildsen (til venstre) tale om, hvordan man får det bedste ud af livet, mens man har det. - Foto: Peter Hove Olesen (Politiken) og Emil Monty Freddie..

Foredrag: Fie er uhelbredeligt syg

Hvordan ville du leve dit liv, hvis du fik at vide, at du var uhelbredeligt syg? Det spørgsmål blev pludselig meget relevant for 30-årige Fie Oppenhagen Arildsen, da hun fik at vide, at lægerne ikke kunne kurere hendes kræftsygdom.

Onsdag 26. februar kan du møde hende i Sct. Matthæus Kirke i dialog med forfatter Stine Buje om, hvordan vi får det bedste ud af livet. Foredraget starter kl. 19, og en billet koster 200 kroner plus gebyr.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bergensgade 10 på Østerbro hvor P.S. Krøyer boede om vinteren på sine sene år. Om sommeren var han i Skagen.

Krøyer boede (også) på Østerbro

Amagerbanens strækning langs Uplandsgade er ren naturvandalisme, mener Rasmus Steenberger.

Amagerbanen: Fra grøn oase til naturvandalisme