Kunsten bliver udstillet i tre etager i Kingosgade 2
Kunsten bliver udstillet i tre etager i Kingosgade 2 - Foto: PR foto

Nyt udstillingskoncept kan opleves i en opgang i Kingosgade

Et nyt udstillingskoncept, som i øvrigt er en engangs-forestilling, kan opleves på Kingosgade fra 20. marts. ’Friends on floors’ hedder udstillingen, der slår sig op på at være uformel. Den forsøger nemlig at imødekomme alle lag i kunstverdenen: Fra amatøren til kunstakademikeren. Og der er også over 30 udstillere. Til udstillingen oplever man kunsten på tre etager: Cykelkælderen, lejligheden 3 th. og loftsrummet. Udstillingen står i modsætning til de etablerede udstillingssteders suverænitet, og den inviterer nabolaget indenfor til et uopfordret møde med Vesterbro og den dertilhørende kultur. Fokus er på merværdi, samvær og deling. Andreas Burka står for lyden.

Friends on floors fra 20. marts klokken 19.30 til 24. marts klokken 12.00. Kingosgade 2, 1623 København. Oplev et nyt udstillingskoncept med masser kunst.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Frederiksberg Slot set fra luften.

Kom til møde om Frederiksberg og den stigende turisme

Fra sidste års fotokonkurrence

Sydhavnsmor med grønne kager