Tivolis direktør Lars Liebst melder nu ud, at man udskyder den store åbning af Københavns gamle forlystelsespark.
Tivolis direktør Lars Liebst melder nu ud, at man udskyder den store åbning af Københavns gamle forlystelsespark. - Foto: René Mølskov (Arkiv)

Corona får nu Tivoli til at udskyde deres store sommeråbning

Med aprils snarlige komme skulle Tivoli traditionen tro byde velkommen til årets store sommersæson. Med Covid-19-virussens hærgen har man dog nu valgt at udskyde åbningen to uger.

2. april var egentlig dagen, hvor Tivolis gamle rutsjebane skulle køre, hvor det gyldne tårn skulle udfordrer tyngdekræften, og hvor musikken atter skulle samle folk på den store plæne midt i Tivoli. Covid-19-virussen har dog nu fået Tivoli til at udskyde deres åbning. I en pressemeddelelse oplyser haven:

»Regeringen med statsminister Mette Frederiksen i spidsen har på en række pressemøder opfordret danskerne til at udvise samfundssind og passe på hinanden. Samtidigt har regeringen indført restriktioner, der på en række områder begrænser danskerne i at forsamles på arbejdspladser, skoler, kulturinstitutioner mv. I det lys har Tivoli valgt at at vise rettidig omhu og udskyde åbningen med 14 dage til den 16. april.«

Fokus på ansattes og gæsters ve og vel

I pressemeddelelsen siger Tivolis direktør Lars Liebst videre:

»Vi har fulgt udviklingen time for time i den seneste tid, og har på den baggrund i dag besluttet at udsætte åbningen af årets sommersæson. Vi vælger at udskyde åbningen i lyset af de seneste skærpede forholdsregler med lukkede grænser og statsministerens generelle opfordringer til, at vi viser respekt for situationens alvor og ikke mødes i større grupper. Der må ikke herske tvivl om, at Tivoli følger denne opfordring. Vi har fokus på medarbejdernes og gæsternes ve og vel.«

På tivoli.dk opdateres der løbende nyt om Covid-19 virussen og dens konsekvenser for Tivoli. Her vil der også komme nyt om den forskudte åbnings betydning for de planlagte aktiviteter i Haven.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Oplev Fred Wesley, når han indtager Kulturhuset Islands Brygge.

Jazzlegende indtager Islands Brygge

De bedste haver i København