- Foto: PR foto

Aflevér dit brugte tøj og legetøj og få rabat på Værnedamsvej

Nu kan du få rabat i Rikiki, hvis du medbringer brugt tøj eller legetøj. De holder donations pop-up fra onsdag 27. november til lørdag 30. november, og der er hele 20 procent at hente. »I Californien, hvor vi kommer fra, er såkaldte ’Clothing Drives’ almindelige, især her i november op mod Thanksgiving. Her samler man tøj og legetøj ind til velgørende organisationer for at gøre noget ekstra for de, der mangler en hjælpende hånd,« fortæller Luisa Los Santos, der ejer af børne- og livsstilsbutikken og caféen Rikiki på Værnedamsvej sammen med ægtemanden Chris Staton. Børne- og livsstilsbutikken og Caféen Rikiki ligger på Værnedamsvej 4a. Her bliver der solgt alt fra tøj til livsstilsprodukter.

Donations Pop-Up fra 27. til 30. november på Værnedamsvej 4A. Aflever dine aflagte ting og få 20 procent i rabat.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tore Eg har været frontfigur i rockbands som Creme X-treme, Little Triggers og Dogfood

Ny sang: Når regnen får en ende

Susanne Horn har fulgt generationer af sydhavnere, når hun gennem 42 år har mødt dem som børnebibliotekar på Sydhavn Bibliotek. 10. december sætter hun dog punktum i karrierens kapitel.

Børnebibliotekarens bekendelser: »Det har været mit livs drøm i 42 år«