Enghaveparken skal være tryg, sjov og rar at opholde sig i med mere lys og bedre rammer.
Enghaveparken skal være tryg, sjov og rar at opholde sig i med mere lys og bedre rammer. - Foto: Martin Sørensen

Vesterbro Ny Skole gav en hånd i parken

Enghaveparken er i fuld gang med at blive skybrudssikret. Derfor må vesterbroere for en periode undvære det grønne byrum. Dog har den lokale naboskole, Vesterbro Ny Skole, været et smut forbi inden den officielle åbning i december 2019. 80 skolebørn trodsede det ustadige efterårsvejr og plantede over 2.000 bunddækkeplanter i Bibliotekshaven »Det var et rigtig fint arrangement, hvor skolen, som ligger lige ved siden af Enghaveparken, var inviteret med indenfor i det store anlægsarbejde, vi er i gang med,« siger centerchef, Henriette Hall-Andersen Hansen, fra Teknik- og Miljøforvaltningen i København. Udover flere tusinde bunddækkeplanter skal haven også have 725 roser i rosenhaven, 2.131 stauder og 82 træer rundt i hele parken. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Asylcentret kan blive et forum for fritidsaktiviteter.

Undersøger mulighed for erhvervsdrivende fond: Asylgrund kan blive aktivitetscenter

Rud Ellegaard har været nærbetjent på Vesterbro i mere end 35 år. Han har været med fra dengang de kriminelle løb, når de så Blå Bus, til i dag, hvor den primære opgave er at politi-betjene udsatte og gadens folk. Foto: René Mølskov

‘Politiet er der altid når noget sker’