Der er meget forskel på, hvordan københavnerne bruger havnen. Alle ønsker kan ikke imødekommes, men dialogen er vigtig, mener udviklingschefen fra By & Havn.
Der er meget forskel på, hvordan københavnerne bruger havnen. Alle ønsker kan ikke imødekommes, men dialogen er vigtig, mener udviklingschefen fra By & Havn. - Foto: René Mølskov

Hvordan skaber vi en god havnekultur?

By & Havn inviterer til havneseminar lørdag 5. oktober klokken 9.30 til 15.00 på Skolen i Sydhavnen, hvor fokus er på, hvordan vi får en bedre havnekultur. Deltagerne har allesammen indflydelse på at finde svaret. De sidste par somre har Københavns Havn været fyldt af masser bådudlejnings både med glade (og nogle gange fulde) mennesker, der sommetider skaber udfordringer. Ligeledes har havnebusserne haft udfordringer med, at badeglade københavnere hopper i vandet, hvor der er havnebusstoppesteder. Det er stadig nyt for København, at havnen er blevet et populært og rekreativt område. Derfor er det også vigtigt, at vi gentænker sikkerheden i havnen, mener By & Havn. By & Havn håber, at alle der er interesserede eller har noget på hjertet møder op til havneseminar 5. oktober.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Brugte skoletasker fra børn i Valby kan tjene et rigtig godt formål

Frederiksberg Kommune har startet en kampagne.

Tak for cykelkampagnen