Røde Kors havde landsindsamling søndag 6. oktober.
Røde Kors havde landsindsamling søndag 6. oktober. - Foto: FOTO: PR foto

Så meget samlede Vesterbro ind

Søndag 6. oktober samlede Vesterbro 105.841 kroner ind til Røde Kors – på landsplan blev det til hele 16 millioner kroner. Der var i alt 1.500 ude og ringe på dørene København over. »Vi er meget glade for resultatet og taknemmelige for, at så mange mennesker valgte at bruge deres søndag på at hjælpe andre. De indsamlede penge går blandt andet til mennesker, som ikke har et hjem, de kan kalde deres eget – både i forbindelse med krig og katastrofer ude i verden og herhjemme i Danmark. Dem møder vi i vores sociale indsatser i hovedstadsområdet, og vi kan se, at der er et behov,« siger Fie Friis, der er en af projektlederne for indsamlingen. Hvis du ikke var hjemme i går og vil skyde det flotte beløb lidt højere op, kan du stadig give din støtte via Mobile Pay til nummer 91345. Ellers kan du sende en sms med teksten GIV250 til 1290.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Beboere og forretningsdrivende omkring Dantes Plads har længe sagt ‘Nej tak’ til en parkeringskælder under pladsen. Nu er der borgermøde om sagen.

Protesterne mod parkeringskælder fortsætter: Nu er der borgermøde om Dantes Plads

Uni Larsen opfordrer Frederiksberg Kommune til at genoverveje planerne om et kollegie på Finsensvej

Debat: STOP venligst endnu et støjhelvede