I Vandkulturhuset kan du selv prøve kræfter med livredning.
I Vandkulturhuset kan du selv prøve kræfter med livredning. - Foto: PR-foto

Nyt koncept testes: Lær at redde liv i Vandkulturhuset

Trygfonden Kystlivredning har for nyligt indviet et nyt livreddertårn i Vandkulturhuset i DGI-byen. Her skal et nyt koncept testes, inden det på sigt skal bredes ud til svømmehaller i hele landet.

Modsat livreddertårnene på strandene vil det nye rød-hvide livreddertårn i Vandhuset nemlig ikke være forbeholdt livredderne, men vil derimod være åbent for alle og være fyldt med sjovt og spændende udstyr, så både store og små kan prøve kræfter med livredning.

I det nye livreddertårn kan man blandt andet prøve kræfter med at kaste en redningskrans, balancere på et rescue board, bjærge en dukke og meget mere.

Programchef i Trygfonden, René Højer, håber, at det nye livreddertårn vil være medskaber af en livreddningskultur:

”Vi har i mange år arbejdet på at udbrede en livredningskultur i Danmark, og vi oplever hvert år ved vores livreddertårne på strandene en stor interesse for livredning. Nu vil vi med de nye livreddertårne i svømmehallerne forsøge at imødekomme denne interesse og samtidig booste opbygningen af en livredningskultur, hvor flere kan redde sig selv og andre,” siger René Højer.

Det nye livreddertårn vil blive testet i Vandkulturhuset, DGI-byen Tietgensgade 65, 1704 København i hele november måned.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Randi Rix og Andreas Bering (th) er to af de borgere, som har organiseret indsamlingen til deres lokale købmand Focus. I midten en af de ansatte: Ramazan.

Indsamlede over 61.000 kroner til købmand

Københavnerne har været flittige til at bruge Lille Langebro. Her ses overborgmester Frank Jensen (S) i forbindelse med åbningen af broen.

Nye tal: Københavnerne strømmer over Lille Langebro