Som studerende kan du få et godt måltid mad for 25 kroner hos Mother.
Som studerende kan du få et godt måltid mad for 25 kroner hos Mother. - Foto: PR foto

Mother vil gøre dig ‘Godt Mæt’ for bare 25 kroner

Mother har lanceret et helt nyt projekt. Det går ud på, at tilbyde smagfulde og sunde retter til studerende i København. Projektet hedder ’Godt Mæt,’ koster kun 25 kroner for studerende, og så varer det i første omgang fra 2. til 19. december. Mother er nok mest kendt for økologiske surdejspizzaer og det italienske køkken generelt, men her i december kan studerende hver dag mellem klokken 15 og 16.30 få et billigt måltid ved fremvisning af gyldigt studiekort. »Med ’Godt mæt’ håber vi, at vi kan bidrage til, at de studerende får bedre næring og bliver inspireret til at spise godt – hos mother og derhjemme – samt til også at nyde livet lidt mere indimellem læsningen. Det kan nemlig godt lade sig gøre at spise sundt og velsmagende uden det behøver at koste en formue,« fortæller kok og ejer af mother, David Biffani. David Biffani håber, at projektet også kan foregå efter december. Han satser på at skabe samarbejder på tværs af restauranter, hvor alle sociale grupper kan få god, sund mad.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Det tager en del længere tid at komme ind til byen, hvis man bor på Langelinie. FOTO: Arkivfoto

En læser savner buslinje 26 på Langelinie

Christian Gade Bjerrum overtager hovedrollen fra Katinka i Væbnet med Vinger.

Væbnet med vinger: Oplev Strunges indre univers