- Foto: Privatfoto: Heidi Bjerg Gregersen

Lille VEGA i brand

Her til aften er der opstået brand på spillestedet Lille VEGA. Københavns Politi skriver på Twitter, at de har afspærret Enghavevej. Den har været afspærret fra Matthæusgade til Enghave Plads for at brandvæsnet kan komme til.

Der er ingen meldinger om tilskadekomne, men selvom branden ifølge Københavns politi er begrænset til Lille Vega er naboopgangene for en sikkerheds skyld evakueret. Cirka 20.10 meldte politiet, at branden stadig ulmede mellem anden og tredje sal.


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Udstillingen kan ses frem til mandag 3. februar i Rigshospitalets forhal

Designere vil forbedre kræftpatienters ophold på Rigshospitalet

Der er også mulighed for at prøve skøjtebanen

Konkurrence: Kom til vinter i Tivoli