Den verdenskendte burgerguru George Motz besøgte sidste år Gasoline Grill på Vesterbro. Se ham spise en burger og hør hans kommentarer til den på facebook.com/vesterbrobladet.
Den verdenskendte burgerguru George Motz besøgte sidste år Gasoline Grill på Vesterbro. Se ham spise en burger og hør hans kommentarer til den på facebook.com/vesterbrobladet. - Foto: René Mølskov

Dansk burgerjoint på Bloombergs liste over verdens bedste burgere

Som den eneste burgerjoint i Danmark er Gasoline Grill komet med på erhvervsmediet Bloombergs liste over verdens bedste burgere.

Der er i alt 44 burgersteder fra hele verden på listen og altså også danske Gasoline.

GEORGE MOTZ EATING A BURGER 🍔😁

GEORGE MOTZ EATING A BURGER 🍔😁 Burgerbaronen George Motz besøgte København, hvor han på sin europaturne lavede burgere hos Gasoline Grill. Avisen bad ham…

»Jeg er enormt stolt af at være repræsenteret på Bloomberg-listen over verdens bedste burgere,« siger manden bag Gasoline Grill Klaus Wittrup i en pressemeddelse og fortsætter:

»At topkokke indstiller os som deres favorit er et kæmpe kompliment.«

Det er nemlig verdenskendte kokke, der er blevet bedt om at hjælpe Bloomberg med at udpege de bedste burgere i hele verden. En af dem, der pegede på Gasoline Grill er Clare Smyth, den tidligere køkkenchef hos Gordon Ramsay, der også er den første og eneste engelske kvindelige kok, der har fået og holdt 3 Michelinstjerner.

LÆS OGSÅ: Burgerbaronen mødte Vesterbro

Sidste år var den verdenskendte burgerguru George Motz på besøg på Gasoline Grill på Vesterbro for at lave burgere. Se ham spise en ægte Gasoline Grill-burger og hør hans kommentarer til den på linket herover.

Burgerkongen @George Motz besøger i dag… – Vesterbro Bladet

Burgerkongen @George Motz besøger i dag @Klaus Wittrup og Gasoline Grill, hvor han vender burgere. Der er lækkerier på den udendørs grill til 19 – eller…

George Motz lavede lækre burgere på Gasoline Grill sidste år.

George Motz lavede lækre burgere på Gasoline Grill sidste år. – Foto: René Mølskov

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Francois Pignot som træner i Kastrup Boldklub.

Fodboldfans i chok: Klublegende død af hjertestop

Fastelavn for flere aldre i Ryparken.

Fest og fastelavn for nye boliger