Forstander på Mændenes Hjem, Ivan Christensen, oplyser, at der fortsat er hjælp at hente i deres tilbud, men at en del af venterummene bliver lukket.
Forstander på Mændenes Hjem, Ivan Christensen, oplyser, at der fortsat er hjælp at hente i deres tilbud, men at en del af venterummene bliver lukket. - Foto: René Mølskov (arkiv)

Mændenes Hjem: I kommer til at se lidt flere på gaden – men vi er her stadig

Den kommende tid vil man muligvis opleve, at brugerne omkring de to stofindtagelsesrum på Vesterbro bliver lidt mere synlige.

Det oplyser Mændenes Hjem, der samtidig fortæller at:

»Vi prioriterer at beskytte vores beboere og brugere bedst muligt. Vi holder åbent for at kunne sikre mad, hvile og trygt stofindtag. Men vi lukker ned for, at man kan sidde mange mennesker sammen i små rum. Derfor lukker vi blandt andet ned for venterummene i stofindtagelsesrummene, og folk må vente på deres tur ude på gaden,« oplyser Ivan Christensen, forstander på Mændenes Hjem, i en mail til avisen.

Cafe Dugnad lukker også ned for cafelokalet, men har stadig servering af mad, som man kan spise udendørs eller tage med sig.

»Det er meget vigtigt for os fortsat at tilbyde mad, så vi kan styrke målgruppens sundhedstilstand og gøre dem mere modstandsdygtige overfor sygdom,« siger han og fortsætter:

»Det er vigtigt for os at fortælle vores naboer på Vesterbro, at vi ikke lukker ned, og stadig er til stede for målgruppen.«

Den kommende tid vil både åbningstider og indsatser muligvis blive justeret, for at passe til situationen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Dagmar Nøjgaard på vej ud med varer til en borger.

Kirke har oprettet hjælpegruppe til udsatte borgere

Alexander Stevns er sekretariatsleder af URBAN 13.

URBAN 13 er kulturhuset Garagen og alt det andet under Bispeengbuen