Hver aften både klapper og synger Vesterbroerne for at hylde de mange mennesker, der hver dag kæmper for at få os bedst mulig gennem corona-epidemien..
Hver aften både klapper og synger Vesterbroerne for at hylde de mange mennesker, der hver dag kæmper for at få os bedst mulig gennem corona-epidemien.. - Foto: Brian Bedsted

Beredskabet hyldede Vesterbroerne

Da der søndag aften var blå blik på Liva Weels Plads, var det af helt andre årsager, end normalt.

Søndag aften var der blå blink på Liva Weels Plads.

Men de skyldtes heldigvis ikke noget alvorligt.

Det var derimod nogle reddere fra Hovedstadens Beredskab, der ifølge facebookgruppen ’Det sker på Vesterbro’, gjorde holdt for at holde en kort hyldest til Vesterbroerne for at være gode til at blive indendøre.

Der bliver stadig klappet i vinduerne hver eneste aften kl. 19 for at hylde alle dem, der holder samfundet i gang. Denne søndag var naturligvis ingen undtagelse, men til gengæld sendte redderne en lille tak den anden vej også.

»Det er en i min opgang der spiller musik hver aften kl. 19. Og søndag havde han inviteret ambulancen til at komme. De sagde tak for støtten og bad os hjælpe dem ved at overholde retningslinierne som både Statsministeren og Hendes majestæt har bedt om,« skriver Louise Mottes i gruppen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Slunken pengekasse kan afholde Dragør fra at give virksomheder coronahjælp

Tissehuset i Grøndalsparken er stadig vinterlukket, men fra 1. april kan du tisse igen.

Er du tissetrængende?